Onze vereniging

Dance Team Nistelrode
Dance Team Nistelrode is een vereniging die is aangesloten bij de Nederlands Danssport Organisatie (NDO) en beoefent de garde- en showdanssport in wedstrijdverband. Ook buiten de wedstrijden om presenteren wij ons graag tijdens shows en evenementen, met ongeveer 60 leden in de leeftijd van 5 jaar en ouder. Op de trainingen, begeleid door gediplomeerde trainsters, wordt er hard gewerkt om tijdens de optredens een spectaculaire show neer te zetten. En dat dit lukt blijkt ook wel, want ieder jaar scoort Dance Team Nistelrode goed op nationale-, maar ook op internationale toernooien. (Dance Team Nistelrode is van oorsprong DV Dancing Kids)

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel verder op deze website. Heb je na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op:

V.l.n.r. : Rose-Marie, Nathalie, Rianne, Inge

BESTUUR:

Ons vereniging is lid van NDO -Nederlandse Dansport Organisatie– en samen met B.D.O. vzw (België), DVG (Duitsland) en ÖSDV (Oosterijk) zijn we ook lid van de overkoepelende organisatie: EFDO, de Europese Federatie voor Danssport Organisaties.