Lid worden

Wij zijn jaarlijks op zoek naar enthousiaste meiden en jongens vanaf 5 tot ongeveer 30 jaar. Vind je het leuk om te dansen, ben je ritmisch, wil je graag acrobatiek en lenigheid leren, doe je graag een teamsport en wil je ook nog eens deelnemen aan toernooien en zelfs een Nederlands Kampioenschap!?
Meld je dan nu aan op onze wachtlijst of kom in april deelnemen aan onze kijklessen.

Ons toernooiseizoen loopt van eind november tot en met eind april. In de maand april worden jaarlijks kijklessen georganiseerd. Nieuwe leden mogen dan 2 keer meetrainen om te ervaren of ze dansen leuk vinden. Nadien vinden de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen plaats, dat in mei van start zal gaan. Later in het jaar instromen is helaas niet meer mogelijk, omdat wij dan al met onze nieuwe dansen begonnen zijn. Je kunt eventueel wel op een wachtlijst geplaatst worden om in mei te starten.

Voor meer informatie bekijk onze website verder of ga naar de Facebookpagina waar we de uitslagen en eventuele actuele informatie plaatsen.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar: voorzitter@danceteamnistelrode.nl of bel naar Rose-Marie van Heumen (voorzitter Dance Team Nistelrode): tel. 06 11368571

Aanmeldingsformulier 2021

Download hier het SEPA Incassoformulier Dance Team Nistelrode