We gaan weer van start

Vanaf dinsdag 7 september starten de danslessen voor onze jongste leden weer in onze mooie danszaal op het terrein van Prinses Irene, Loo 8 in Nistelrode.
Om 17.00 uur begint de instroomgroep waarbij jongens en meisjes vanaf 4 jaar welkom zijn om mee te komen doen. In deze les leren we korte dansjes en besteden we veel aandacht aan acrobatiek.  Deze groep traint maar één  keer in de week en neemt nog niet deel aan de toernooien. Deze les duurt steeds van 17.00 uur tot 18.00 uur en hier kan iedere week ingestroomd  worden. Laat je kind gerust gratis een keer meedoen om te zien of de danssport iets voor haar/ hem is.
Om 17.30 uur start de les van minioren. Hier kunnen jongens en meisjes van 6 t/m 8 jaar nog bij aansluiten. Deze groep traint 2 keer in de week en gaat ook deelnemen aan de toernooien. De tweede training is op donderdag van 16.30 uur tot 17.30 uur.
Wil je meer informatie kijk dan eerst eens op onze website www.danceteamnistelrode.nl. of kom gerust eens kijken in onze  danszaal.