Uitslag NDO openingstoernooi

BERGHEM/NISTELRODE – Het eerste Nederlandse Danstoernooi van dit seizoen vond 9 december plaats in De Berghplaets. Acht solodanseressen van Dance Team Nistelrode waren er al klaar voor om aan dit openingstoernooi deel te nemen. 

In de categorie junioren solo sportklasse deden alleen vier solo’s uit Nistelrode mee. Lise Heusschen kwam op de 1ste plaats met 277 punten, gevolgd door Maud Kokshoorn op de 2de plaats met 274 punten. Lindsey  Wassenberg werd 3de met 271 punten. Pip van Son sloot de rij met 265 punten op de 4de plaats.

Bij de solo’s in de jeugd sportklasse was het spannend. Gwen Opstal won met één puntje verschil en kwam met 282 punten op de 1ste plaats, Sascha van Munster werd met 268 punten 3de. In de categorie solo hoofdklasse won Maxime Bouwmans overtuigend met 288 punten. Guusje van Thiel was niet foutloos en eindigde met 273 punten op de 4de plaats. 

Een heel mooi begin van dit nieuwe seizoen! Op 23 december zijn al onze groepen en solo’s te zien op het danstoernooi van de DV De Swifters in Odiliapeel.

Gefeliciteerd dames!