Uitslag danstoernooi DC BeatYes

In gemeenschapshuis de Berchplaets in Berghem vond het danstoernooi van DC BeatYes plaats. Een vol programma van 9.30 uur tot de laatste prijsuitreiking om 21.30 uur. DTN was met alle leden aanwezig en vele enthousiaste fans waren meegekomen. Er werden weer veel prijzen mee naar Nistelrode genomen.

Onze vier solo s in de juniorenklasse kwamen weer op plaats 1 t/m 4. Maud werd 1e met 281 punten Lindsey 2e met 278 punten. Lise 3e met 276 punten en Pop 4e met 264 punten.  Onze Minigarde won met 224 punten. Melody werd 2e met 237 in de categorie junioren garde vrije klasse. In de categorie junioren sportklasse won Miracle met 273 punten. Spirit werd 2e met 243 punten in de categorie show modern sportklasse. Tot slot de karakter van onze minioren. Met maar één  puntje verschil eindigde ze deze keer op de 2e plaats. 
Na de prijsuitreiking waren onze solo’s jeugd en hoofd aan de beurt. Sascha had haar dag niet, er ging helaas van alles fout en zij heeft haar dans niet af gemaakt.  Gwen danste 286 punten bij elkaar, goed  voor een 1e plaats. Demi danste haar solo voor het eerst; ze begon super maar kon het nog niet tot het eind toe vol houden. Ze kreeg 271 punten van de jury. Maxime moest als eerste dansen en deed dat super goed.  Met 293 punten werd zij 1e. Guusje werd 2e met 284 punten. Jade volgde als 3e met 281 punten.
Garde Touch liet een heel, mooi optreden zien en kreeg van de jury daarvoor 285 punten wat een 1e plaats was. 
Iedereen was benieuwd naar het eerste optreden van modern Inspiration.  In super mooie nieuwe outfits lieten zij een geweldig mooie dans zien. Het publiek liet met een enorm applaus al horen hoe enthousiast ze over deze dans waren! Met 284 werd ook deze categorie gewonnen!  De trainers en trainsters kunnen weer trots zijn op de resultaten van vandaag. Op 2 feb is het eerstvolgende internationale Toernooi in België  Op de Pronkzittingen in Nistelrode zijn ook optredens van DTN te zien