Uitslag danstoernooi Berghem

BERGHEM/NISTELRODE – Dance Team Nistelrode kan elk jaar op veel bezoekers rekenen die naar het danstoernooi komen kijken in Berghem bij Dansclub BeatYes, het toernooi is lekker dichtbij. Om 9.30 uur mocht Evy van de Ploeg als tweede van de dertien deelnemers in de categorie solo junioren vrije klasse. Zij eindigde op een mooie 5e plaats met 234 punten. Lieke van Grunsven werd helaas ziek op het podium zodat ze haar dans niet kon afmaken.
Bij de solo’s junioren sportklasse waren maar drie deelnemers. Lise Heusschen mocht als eerste en zette meteen een mooie score van 281 punten neer, goed voor een 1e plaats. Pip van Son danste ook netjes en eindigde met 275 punten op de 2e plaats. Onze minioren garde won vandaag met 243 punten, waardoor ze nu gepromoveerd zijn naar de junioren klasse! Super goed gedanst dametjes!
Garde Melody won de categorie garde junioren vrije klasse met 237 punten en de categorie junioren sportklasse werd gewonnen door Miracle met 275 punten. In de categorie junioren modern vrije klasse werd Spirit 2e met 234 punten. Onze jongste leden danste het verhaal van de Ugly Dolle met veel overtuiging en kregen daar voor maar liefst 248 punten van de jury wat ook een 1e plaats betekende.
Onze twee marsen hadden vandaag geen tegenstand. Dan dans je om zo hoog mogelijk punten te halen. Mars jeugd Emeralds 276 punten en mars hoofd Untouched 280 punten. Bij de jeugd solo’s mocht Maud Kokshoorn als eerste van de 9 solo’s haar dans laten zien. Dat deed ze op een fantastische manier. Een 1e plaats met 291 punten. Lindsey Wassenberg werd 2e met 283 punten. Bij de solo’s hoofdklasse werden onze solo’s 1e, 2de en 3de. Maxime Boumans 1e met 294 punten, Guusje Van Thiel 2e met 286 punten en Jade Duijs 3e met 285 punten.
Daarna waren de gardes aan de beurt. Diamonds garde jeugd 1e met 278 punten. Touch garde hoofd 1e met 288 punten.
Tot slot de categorie show modern jeugd en hoofd. Twister modern jeugd 1e met 275 punten. Inspiration modern hoofd 1e met 284 punten.

Alles bij elkaar weer hele mooie resultaten waar we erg trots op zijn!