Toernooi DV Peel•Dancers 15 maart gecanceld

Zoals beloofd blijven we jullie informeren over het verloop van het Corona virus en de gevolgen voor onze danssport hierin.
Minister Rutte heeft inwoners van Brabant gevraagd 7 dagen thuis te blijven en sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Tevens wordt geadviseerd om evenementen met meer dan 1000 bezoekers af te lassen.
Dit in acht nemende hebben we helaas moeten besluiten a.s. zondag 15 maart het toernooi van DV Peel•Dancers in Venray (Limburg) te cancelen. Voor de komende toernooien/festivals daarna gaan wij op korte termijn om te tafel met de betreffende organisatoren. Wij blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet volgen.
Wij betreuren het besluit ook erg, maar zien geen andere oplossing. Wij willen als dansbond niet afwijken van de landelijke adviezen en stellen de gezondheid van onze dansers voorop. Voor DV Peel•Dancers betekend dit natuurlijk ook een enorme strop en domper. We hopen daarom ook dat u geen discussies met de organisator aan gaat, aangezien de situatie al moeilijk genoeg is. Wij respecteren uw mening, maar discussies maken de situatie er niet beter of makkelijker op.

Direct na het overleg met de organisatoren van de komende wedstrijden informeren wij u weer.