Toernooi Dance Team Nistelrode bij de Peeldancers in Venray

VENRAY/NISTELRODE – De solo’s in de junioren sportklasse blijven goed presteren. Zondag 17 maart werd Maud 1e en kwamen Lindsey en Pip op de 2e en 3e plaats. In Venray in de Schouwburg Venray werd door dansvereniging de Peeldancers uit Ysselsteyn het 23e Peeldancerstoernooi georganiseerd. Dance Team Nistelrode deed mee aan dit NDO-toernooi, waarna het NK en EK steeds dichterbij komt.
De uitslagen zondag 17 maart: Solo’s junioren Maud 1e en Lindsey en Pip op de 2e en 3e plaats. Daarna een 1e plaats voor gardedansen: Minigarde, Melody en Miracle, allen in hun eigen categorie. Ook de karakterdans gaat goed; zij eindigde op een 1e plaats met 241 punten. in de categorie modern werd Spirit 1e en Relaese eindige op een mooie 2e plaats.
Mars Untouched en garde Touch allebei op een 1e plaats. Bij de garde solo’s in de jeugdklasse werd Gwen 1e en eindigde Sascha op een 4e plaats. In de hoofdklasse garde solo stonden onze solo’s ook alle drie op het ere schavot; Maxime 1e; Guusje 2e en Jade 3e.
Tot slot modern Inspiration; ook zij behaalde de 1e plaats. De hoogste punten waren vandaag voor Touch en Maxime; beide haalde 295 punten!
Zaterdag is er weer een belangrijk Internationaal Toernooi in Kelmis België. Kom je ons aanmoedigen?!