Start nieuwe dansgroep

Vanaf donderdag 3 maart gaat er een nieuwe beginnersgroep van start voor kinderen van 5 t/m  8 jaar. Jongens en meisjes die houden van dansen, en de jonge groep kinderen van Dancing Kids misschien al hebben zien dansen op de Jeugdpronkzitting en dat erg leuk vonden, kunnen zich nu aanmelden.

Deze groep gaat één keer in de week trainen op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45 uur. Tijdens de les gaan de kinderen korte eenvoudige dansjes aanleren waarin naast beginselen van de gardedans en moderne dans ook eenvoudige acrobatiek (radslag, handstand en koprol) wordt aangeleerd.  Plezier in het dansen staat voorop! De kinderen gaan niet deelnemen aan wedstrijden, alleen af en toe een optreden in eigen dorp. Er is wel de mogelijkheid om later door te stromen naar de wedstrijdgroep, maar dit gaat altijd in overleg.

De lessen worden gegeven in onze accommodatie op het Sportpark van Pr. Irene. De accommodatie is boven de kleedkamers van Pr. Irene. Om 15.45 uur gaat de deur open, zodat de kinderen zich rustig kunnen omkleden en gymschoentjes aan kunnen doen. Er is geen aanschaf van aparte kleding nodig. Op 3 en 10 maart zijn er gratis proeflessen. Aanmelden hiervoor kan via info@danceteamnistelrode.nl of via telefoon 0412-612001. Bij aanmelden via mail, graag duidelijk de naam en geboortedatum vermelden en een telefoonnummer.

Graag tot ziens!