Een druk, gezellig en sportief weekend 

NISTELRODE – KüNZELL (D) – Terwijl Twister in Nistelrode danste op de pronkzitting in De Beek, kwamen de eerst berichten van het internationaal toernooi in Duitsland op Facebook langs. Volg ook de Facebookpagina van Dance Team Nistelrode en blijf als eerste op de hoogte van de uitslagen.  De Marsgroep mocht als eerst; Untouched behaalde het podium en werd derde. Solo Jeugd; Guusje was als eerste solo aan de beurt en eindigde maar liefst op een tweede plaats op het podium. Ook de solo’s in de hoofdklasse hebben al een hoog niveau gevonden vroeg in het seizoen: Maxime Bouwmans is tweede geworden, Jade Duijs kwam op de vierde plaats en op de vijfde plaats eindigde Demi Gabriël.
“Garde en modern volgde de andere dansers op; Touch werd tweede en een prachtige tweede plaats voor Inspiration! Een weekend dat ons wederom trots maakt op de leden”, besluit het bestuur van Dance Team Nistelrode.

Zondag werd het weekend afgesloten met de jeugdzitting in Nistelrode en ook daar mochten ze een paar dansen laten zien. Pip van Son danste haar solo, Spirit danste modern en de allerkleinste leden lieten de showdans zien; De Trolls!
Op het programma van volgende week staat het optreden op de pronkzitting en het weekend erop, op zaterdag 3 februari, staat het volgende IT al weer voor de deur. Gevolgd door het eigen IT op zaterdag 25 februari. Het is nog even hard trainen om de puntjes op de i te zetten!