Proeflessen bij DV Dancing Kids

Voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar versterking!
Het nieuwe seizoen start per april/mei 2015, en we hebben nog steeds plaats in verschillende leeftijdsgroepen van 5 tot ongeveer 30 jaar. Zowel voor beginners als gevorderden, jongens en meisjes. Ben je gek op dansen, enthousiast, ritmisch, lenig en acrobatisch of lijkt het je leuk dit te leren en wil je in een gemotiveerde groep deelnemen aan toernooien en zelfs een Nederlands Kampioenschap?
Er zijn nog twee kansen om gratis deel te nemen aan een proefles:
Donderdag 16 april van 17.30-19.00 uur
Donderdag 23 april van 17.30-19.00 uur
Deze proeflessen zijn bedoeld voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar, waarbij er na een gezamenlijke warming-up enkele stukjes dans, sprongen, lenigheid en acrobatiek uit onze diverse dansstijlen aan bod komen. De trainingen zijn in onze eigen accommodatie op het sportpark van Prinses Irene. Neem sport/turnschoenen en sportkleding mee. Aanmelden is niet verplicht!
Voor jongens en meiden vanaf 12 jaar, graag een afspraak maken voor een proefles, omdat deze leeftijdsgroepen momenteel nog volop in training zijn voor het Europees Kampioenschap.
Voor informatie over training of aanmelding, mail naar info@danceteamnistelrode.nl of bel naar Rose-Marie van Heumen tel. 0412-612001

Voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar versterking!
Verdere informatie over onze vereniging en de verschillende groepen is te vinden op onze website. Voor informatie over training of aanmelding, mail naar info@danceteamnistelrode.nl of bel naar Rose-Marie van Heumen (voorzitster), tel. 0412-612001.