Presentatie: Wat zijn we trots!

Wij presenteerden afgelopen zondag onze nieuwe dansen voor het seizoen 2014-2015. We hebben dit seizoen 60 leden, die totaal 21 dansen zullen brengen. Het werd een geweldige dag die we allemaal moe maar voldaan konden afsluiten.

We hebben dit jaar met onze vereniging voor het eerst meegedaan aan de Grote Club Actie. Dit is een groot succes geworden! De opbrengst was maar liefst € 1.183,90 ! We zijn blij met alle leden die zich ingezet hebben voor deze actie. De meeste loten zijn verkocht door Femke en Meike, die ieder 33 loten verkocht hebben en werden op de voet gevolgd door Nienke en Demi Gabriël. Zij werden hiervoor in het zonnetje gezet.

IMG_2313x (22)Na de pauze kwamen twee personen op het podium om afscheid van te nemen, namelijk Marleen van Boxtel en Geert Roovers. Helaas zijn zij gestopt bij het bestuur van DV Dancing Kids, maar natuurlijk wilden we hen, namens de vereniging, bedanken voor hun inzet!

Een superdag; een voorproefje voor het nieuwe seizoen, want de dansers en de trainsters zullen de komende weken de leden hard blijven trainen, om iedereen helemaal klaar te stomen voor de eerste toernooien. Wij zouden het dan ook leuk vinden om alle bezoekers in maart weer te ontmoeten op ons eigen toernooi in De Pas, zodat ze de vooruitgang kunnen bewonderen!

Na een groot applaus voor alle leden, de trainsters, de kledingcommissie, het bestuur en alle anderen die geholpen hebben met deze presentatie gingen de bezoekers naar de foyer om nog even gezellig na te genieten.
De foto’s zijn te bekijken op de website… klik hier