Presentatie van Dance Team Nistelrode

NISTELRODE – Hierbij nodigen wij je graag uit voor wederom een mooie presentatie van Dance Team Nistelrode in CC De Pas in Heesch op zaterdag 30 november. Tijdens deze presentatie laten onze leden de nieuwe dansen voor het komende seizoen zien en worden de leden die 5, 10 of 15 jaar bij ons dansen gehuldigd.

“Tijdens de presentatie komen er maar liefst 21 dansen op het podium waaronder de dansen van twee nieuwe solo danseressen, Evi van der Ploeg (7) en Lieke van Grunsven (8), die beide drie jaar lid zijn van Dance Team Nistelrode. Dit jaar hebben we gelukkig ook weer drie groepen in de jeugdklasse zodat we nu weer in alle leeftijdsklassen vertegenwoordigd zijn!”, vertelt Rose-Marie van Heumen, die meteen vervolgt: “Dit is ons 23ste seizoen, al bijna een jubileum, maar het blijft natuurlijk altijd spannend hoe het dansseizoen zal verlopen.”

Wensflesje
Voor de bezoekers van deze avond is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om met leuke prijsjes naar huis te gaan door middel van het kopen van een wensflesje. Allemaal weer door lokale ondernemers aangeboden. Wederom krijgen sponsoren en vrienden van Dance Team Nistelrode de uitnodiging om te komen kijken. Ook heeft Dance Team Nistelrode leden binnen de vereniging die een jubileum te vieren hebben en die deze avond in het zonnetje gezet gaan worden.

De entree is voor volwassen € 5,- en voor kinderen tot 12 jaar € 2,50. We hopen veel familie, vrienden, buren en kennissen van de dansers op deze avond te mogen begroeten. Voorafgaand de voorstelling is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje. De zaal gaat open om 19.15 uur waarna om 19.30 uur de presenatie start.

Tot zaterdag 30 november!