Presentatie 23 november

publiek Presentatiemiddag en -avond DV Dancing Kids voor het eerst in Cultureel Centrum Nesterlé. Op zondag 23 november zullen de dansers en trainsters van dansvereniging Dancing Kids met trots hun nieuwe  dansen voor het aankomende wedstrijdseizoen presenteren. Er zijn in totaal 20 nieuwe dansen te bewonderen in de verschillende leeftijdsklassen: minioren (5 t/m 9 jaar), junioren (9 t/m 12 jaar), jeugd (12 t/m  16 jaar) en hoofdklasse (16 jaar en ouder) en in 6 verschillende categorieën (mars, garde, solo garde, solo show, show modern en show karakter).

De presentatie zal dit jaar na lange tijd weer in de eigen woonplaats verzorgd worden, namelijk in het cultureel centrum Nesterlé te Nistelrode. We hebben er hierbij voor gekozen om tweemaal een presentatie te  geven, zowel in de middag als de avond, zodat er meer mensen kunnen komen genieten van al deze prachtige dansen!
De presentaties beginnen om 13.00 uur en om 18.00 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop op 10 en 12 november in het halletje van onze dansaccommodatie op het terrein van Prinses Irene tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Tevens zijn er kaartjes te koop bij schildersbedrijf Venwico vanaf 10 november.

De kaartjes kosten in de voorverkoop €2,50 voor volwassenen en €1,50 voor 65+ en kinderen tot 12 jaar. Aan de deur van de zaal, op zondag 23 november, kunnen er ook nog kaartjes worden gekocht, maar dan is de prijs €3,50 voor volwassenen en €2,50 voor 65+ en kinderen tot 12 jaar. Mensen met een fanclubpas kunnen hun gratis kaartje tijdens de voorverkoop af komen halen. Op de dag zelf kunnen deze kaartjes niet meer opgehaald worden!

Ook dit jaar houden we weer een loterij met mooie prijzen. Tevens zullen we weer enkele leden gaan huldigen die al 5, 10 of zelfs 15 jaar lid zijn! Dus aarzel niet en kom kijken naar een mooie, afwisselende dansvoorstelling van al onze leden van jong tot oud op zondag 23 november!