Nederlandse Kampioenschap Garde- en Showdanssport 2018

Het Nederlands Kampioenschap van het NDO staat weer voor de deur. Dit jaar in een gloednieuw jasje. Wanneer je voor Markant in Uden staat en de oranje loper oploopt, zal de sfeer al te proeven zijn. Ook dit jaar zal Dance Team Nistelrode met al haar groepen en solo’s aan dit evenement deelnemen.

Het Nederlands Kampioenschap 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 april in evenementenhal Markant in Uden. Tijdens dit weekend wordt Markant omgetoverd tot een waar danspaleis. Buiten Dance Team Nistelrode zullen vanuit het hele land dansverenigingen komen dansen om zich te kwalificeren voor Eurodance 2018 dat dit jaar gehouden wordt in Dornbirn in Oostenrijk op 4, 5 en 6 mei.

Op zaterdag is het de beurt aan de minioren en de junioren. Deze dansers tussen de 4 en 12 jaar zullen hun beste beentje voor zetten en gaan laten zien wat ze in hun mars hebben. Op zondag mogen de dansers van de jeugd- en hoofdklasse, die 12 jaar en ouder zijn, strijden om de hoogste plek. Tijdens het Nederlands Kampioenschap zijn er verschillende disciplines. Denk hierbij aan marsdansen, acrobatische garde polka dansen, energieke moderne showdansen of show karakter dansen, die deze dag de revue zullen passeren.

Beide dagen zal de zaal open zijn vanaf 9.00 uur en bent u van harte welkom. Vanaf 10.00 uur zal het programma van start gaan en zal de strijd los barsten. Samen met het ijzersterke duo, Saron van de Laar en Gertjan Hermes, die dit jaar voor het eerst samen de Nederlandse Kampioenschappen zullen gaan presenteren, belooft het een super weekend te worden.

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis binnen, de entree voor 4 t/m 12-jarige én 65+’ers (op vertoon van een ID) is € 2,50 en volwassenen betalen € 6,-.

Kom kijken en laat je verrassen door deze twee super leuke en mooie dagen!

www.ndo-danssport.nl

www.eurodance2018.at