Nationaal en Internationaal Danstoernooi 24 en 25 feb in Cultureel Centrum De Pas te Heesch

Op zaterdag 24 feb is er vanaf 9.00 uur ‘s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds een zeer afwisselend dansprogramma te zien met allerlei soorten dansen in verschillende leeftijdscategorieën. Op dit Internationale Toernooi zijn de beste dansers en danseressen te zien uit België , Duitsland , Oostenrijk en Nederland. De dansen zullen door een internationale jury beoordeeld worden. Dance Team Nistelrode doet met maar liefst 15 dansen mee op het toernooi.

Op zondag 25 feb is er een nationaal toernooi met deelnemers uit heel Nederland. Deze dag beginnen we om 9.30 uur en gaan we door tot 19.20 uur. Dan zal de laatste prijsuitreiking plaatsvinden. Op deze dag gaan we ook de sponsoren van onze nieuwe sporttassen even in het zonnetje zetten. Nu zijn we weer helemaal compleet: een nieuwe naam, nieuwe outfit en nieuwe sporttassen. Daar zijn wij erg trots op! Dankzij al onze sponsoren is dit mogelijk gemaakt.

Op allebei de dagen zullen er ongeveer 90 dansen te zien zijn, die door ruim 350 dansers gebracht zullen worden.

Het bestuur zal samen met de ouders van onze leden ervoor gaan zorgen dat alle bezoekers en deelnemers twee geweldige dagen in ons danspaleis kunnen doorbrengen.  Samen met het personeel van De Pas willen wij iedereen een fijn weekend bezorgen waar genoten kan worden van spectaculaire dansen en op zijn tijd van een lekker hapje en drankje.

Wij nodigen jullie allemaal uit om te komen kijken naar onze mooie dansen.