Knalleh in de Pas

Presentatie 22 november  in de Pas te Heesch.
Schminken, kapsels in orde, schoentjes, wimpers, danspasjes in het geheugen en zondag in De Pas komen alle sectoren van de danswedstrijden bij elkaar. In de presentatie van DV Dancing Kids om 15.00 uur, 14.30 uur de zaal open, zal bij sommige nieuwe leden de spanning oplopen, maar de … meer ervaren dansers van het eerste uur, weten dat het alleen maar leuk is. Zij zullen de nieuwkomers helpen om er ook van te gaan genieten.

Opgelet, nieuwe acties
Tijdens de presentatiedag in de Pas hebben ze een extra verrassing voor de bezoekers. Een hele grote TAART die ze in meer dan honderd stukjes hebben laten snijden. Ieder stukje heeft een vlaggetje met een nummer. Als je een stukje taart koopt kies je zelf een nummer en hebt dan een lekker stukje taart bij je drinken. Wij schrijven je naam op het vlaggetje. Dit vlaggetje komt in een grote glazen pot. Als de hele taart verkocht is gaan we één vlaggetje uit de pot laten trekken, door een persoon uit de zaal. Het winnende vlaggetje is maar liefst € 100,- waard!! Dus geef dit alvast door aan iedereen die komt kijken dat ze in de pauze er snel bij zijn, om een stukje taart te kopen wat misschien wel € 100,- waard kan zijn! Op =op! Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Lekkere suprise
In de hal staan de vrijwilligers en leden met een kraampje waar je hele leuke cadeautjes kunt kopen voor dansliefhebbers! Verder verkopen ze ook een verrassing snoepzakje voor € 1,- , allemaal voor de club.

Tot zondag 22 november om 15.00 uur –  kom kijken naar de prachtige dansen .