Kampioensreceptie

NISTELRODE – In het weekend van 5, 6 en 7 mei waren de Europees Kampioenschappen in Zonhoven, België. Eurodance 2023 speelde zich af in evenementenhal Den Dijk die was omgetoverd tot een drie-daags-dansfestijn! Wat een mooie resultaten mochten we, tijdens dit laatste toernooi van het seizoen  behalen. Dit vroeg om een feestje en werd in stijl gevierd tijdens de kampioensreceptie in Zaal de Hoefslag.

Eurodance 2023: de eed-aflegging van de dansers werd iedere ochtend officieel afgenomen, de hele zaal was versierd tot een danstempel en de presentatie werd gedaan door Gertjan en Melanie, waarbij het voor Melanie een 10-jarig jubileum was. Dance Team Nistelrode kwam terug met een indrukwekkend resultaat.

Op 14 mei werden de twee Europees Kampioenen en het prachtige resultaat gevierd dat ze behaalden op het EK 2023. Voorafgaand aan de gezellige receptie werden alle leden per groep naar voren geroepen. Iedereen kreeg een kleinigheidje aangeboden door de voorzitster. De Europese Kampioenen kregen, inmiddels volgens traditie, allemaal een hemdje met opdruk.

Officieel
Wethouder Tielemans deed namens de gemeente een woordje en Antwan van Keulen was aanwezig in zijn functie van voorzitter van het NDO, waarvan we twee kampioensborden mochten ontvangen, als felicitatie van de Nederlandse Dansbond.

Aanmoediging
Het bestuur bedankte Rianne Pittens voor haar inzet als bestuurslid. “We gaan met de drie overgebleven bestuursleden op zoek naar versterking. Vele handen maken licht werk”, nodigt voorzitter Rose-Marie van Heumen belangstellenden uit.

Voor Lieke Herckenrath had het bestuur van Dance Team Nistelrode een presentje, omdat zij nu officieel jurylid van NDO is. Ook alle trainsters werden in het zonnetje gezet door het bestuur.  Zij kregen daarbij ook nog namens alle leden en ouders een presentje aangeboden.

Op de beamer kon iedereen na het officiële gedeelte nogmaals genieten van alle dansen die tijdens Eurodance 2023 in de prijzen waren gevallen. Woensdagavond volgt er nog een kampioensfeestje!