In de media… presentatie

Vrijdagavond 24 november 2017 in CC De Pas in Heesch

De trainsters zijn er klaar voor met hun dansersBernheze – Het aantal leden van DV Dancing Kids is nog nooit zo groot geweest. De Nisseroise dansvereniging, met leden uit heel Bernheze en omgeving, staat aan de vooravond van een bijzondere avond. Vrijdag laten ze tijdens de presentatie zien wat het seizoen 2017/20018 allemaal in petto heeft en dat zal menig toeschouwer verrassen. Daarnaast worden alle dansen gepresenteerd.

De grandioze presentatieavond van DV Dancing Kids met een zeer speciale en spectaculaire opening speelt zich af in Heesch, in Cultureel Centrum De Pas. Tijdens deze avond worden aan alle bezoekers de nieuwe dansen getoond voor het komende seizoen. Er is een loterij, er zijn gastoptredens en er wordt aandacht besteed aan alle leden die 5, 10 en 15 jaar bij de vereniging dansen. Bij binnenkomst kan je al een lekker kopje koffie of thee drinken, waarbij je een stukje taart kan kopen, waarmee je grote prijzen kan winnen en wie weet levert je dat een mooi geldbedrag op!

Voorverkoop kaartjes: Volwassenen € 3,50, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 2,-.
Entree aan de kassa:  Volwassenen € 4,-, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 2,50.
Voorverkoop: donderdag 16 november van 18.30 – 19.30 uur bij de accommodatie van DV Dancing Kids.

“We weten dat we veel bezoekers enorm zullen verrassen, dus mis het niet! We beginnen om 19.30 uur en de zaal gaat open vanaf 19.15 uur. Tot ziens op 24 november!”, aldus voorzitter Rose-Marie van Heumen.