In de media… sponsorkliks

Doe je inkopen via SponsorKliks bij DV Dancing Kids

NISTELRODE – Elke club of vereniging kan wel een extra financieel steuntje in de rug gebruiken. Om extra inkomen te genereren organiseren zij de meest uiteenlopende acties zoals ‘Heitje voor een karweitje’, een bingoavond of het verkopen van loten voor De Grote Clubactie. Maar DV Dancing Kids heeft nu wel een heel bijzondere manier gevonden om meer geld in het laatje te krijgen; SponsorKliks. Het werkt heel makkelijk. Via de speciale SponsorKliks-pagina van DV Dancing Kids kun je direct bij alle bekende webwinkels, waar je normaal ook wel eens wat bestelt, je bestelling plaatsen. Van alle aankopen wordt maandelijks een commissie aan DV Dancing Kids uitbetaald en jij betaalt niks extra! Ruim 5.000 (sport)verenigingen en goede doelen maken inmiddels gebruik van SponsorKliks.

Hoe werkt het
Stel je wil online een pizza bestellen, een reservering plaatsen bij jouw favoriete restaurant, een reis boeken of die ene leuke jas bestellen bij Wehkamp. Ga dan naar www.dvdancingkids.nl, klik de speciale SponsorKliks-pagina aan en reserveer, boek of bestel. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar jouw sponsordoel; in dit geval DV Dancing Kids. En nogmaals, het kost jou niks extra!

24 november avond uit
Noteer alvast in je agenda: 24 november in CC De Pas is de jaarlijkse presentatieavond. Dit keer in een nieuwe stijl, veel theater en optredens en natuurlijk ook een vrolijke noot. Bij binnenkomst genieten van een taartje dat jou ook nog eens een mooi geldbedrag op kan leveren! Voor tickets in de voorverkoop kijk op de website van DV Dancing Kids. Er wordt hard gewerkt om een mooie show neer te zetten dus tot dan!