Eindelijk weer een danstoernooi!

Op zondag 20 feb konden we weer onze mooie dansen laten zien voor een zaal met publiek zonder verdere regels! Wat was dat weer fijn.

NDO organiseerde een extra toernooi om er weer in te komen. Ruim 50 dansen waren er deze dag te zien. DTN deed ook nog niet met al haar dansen mee. De conditie van sommige groepen moet nog wat beter worden. Op 6 maart hopen we met al onze dansen weer op het podium van de Pas te Heesch te staan op ons eigen toernooi.

De uitslagen waren weer heel positief:

– Solo junioren vrije klasse met 17 deelnemers :1e met 270 punten Evy van der Ploeg. Zij promoveert hiermee naar de sportklasse!! Op de 3e plaats met 254 punten eindigde Nina van Herpen en op een gedeelde 4e plaats eindigde Tess Kuiper met 253 punten.

– De volgende groepen danste allemaal alleen in de categorie en werden dus automatisch allemaal 1e!

– Mars junioren , Marschmallows, haalde 264 punten

– Miracle, Garde junioren sportklasse, werd met 279 punten 1e

– Spirit, Show modern junioren sportklasse, 266 punten

– Mars Jeugd, Emeralds danste 279 punten bij elkaar.

– Untouched, mars hoofd sportklasse, haalde maar liefst 296 punten.

– Solo’s jeugd sportklasse; 5 deelnemers: 1e Maud Kokshoorn met 290 punten. Lindsey Wassenberg 2e met 286 punten en op de 3e plaats Asena Develi met 284 punten.

– De categorie solo hoofd sportklasse bestond uit drie deelnemers alleen van DTN. Op de 1e plaats met 300 punten ( van ieder jurylid het maximale aantal punten) Maxime Boumans. Guusje van Thiel werd 2e met 285 punten en Christina Grein eindigde op de 3e plaats met 283 punten

– Als laatste van onze vereniging stond Twister, show modern jeugd sportklasse, op het podium. Zij hadden één tegenstander en wonnen de categorie met 281 punten.

Dus weer allemaal mooie resultaten.

Ben je benieuwd naar alle mooie dansen van Dance Team Nistelrode?? Kom dan gerust op 6 maart een kijkje nemen in de Pas te Heesch. Het programma begint om 9.30 uur en eindigt ergens rond 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom