Eerste Internationale Toernooi met mooie resultaten voor DTN

Op zaterdag 1 feb vertrokken we al vroeg naar Overpelt om ons daar te gaan meten met de Internationale top van onze danssport. Alleen jammer dat er vanuit Duitsland weinig deelnemers waren.
Onze junioren solo s begonnen al goed. Lise eindigde op een 2e plaats en Pip werd 3e op haar eerste IT. Daarna deden deze dames weer mee in garde Miracle. Daar wonnen ze overduidelijk de categorie. Met de marsgroep Emeralds eindigde ze op de 2e plaats met maar 2 puntjes minder dan de nummer één.
De solo s in de jeugd danste in een zeer sterke en grote categorie. Sachs eindigde op de 12 e plaats, Lindsey op 5 en Maud op de 4e plaats.
Ook de hoofd solo s danste in een mooie sterke categorie. Guusje eindigde als 5e, Jade kwam op een gedeelde 3e plaats en Maxime won deze categorie.
Daarna de gardes. Diamond, onze nieuwe garde groep in de jeugd, eindigde op een knappe… plaats. De meiden van Touch waren super blij met hun overwinning, zo ook met de winst van Untouched. De jeugd modern Twister werd 4e en de hoofd modern eindigde als 2e met maar 3 puntjes minder dan de nummer één,.
De meegereisde fans hebben kunnen genieten van het enthousiasme van onze leden waarmee ze hun dansen op het podium hebben laten zien.
Op zaterdag 15 feb is het 2e IT in de Pas te Heesch. Daar kun je dan de mooiste dansen van de deelnemende Europese Verenigingen komen bekijken.
Kom gerust eens kijken!