De eerste indruk telt

Pip van Son

Bij DV Swifters mocht voor Dance Team Nistelrode Pip het spits afbijten in de klasse Garde solo junioren vrije klasse. Hiermee haalde zij de 1e plaats met 250 punten. In dezelfde categorie danste ook Maud voor de eerste keer haar solo, zij haalde hier een hele mooie 2e plaats met 249 punten. In de categorie Garde Solo Junioren Sportklasse zette Lise vandaag ook een mooie dans neer en behaalde daarmee een knappe 2e plaats met 273 punten.

Garde Polka Junioren Vrije klasse; Melody dansten heel goed en kwamen op de 1e plaats met 245 punten. Miracle zette een mooie dans neer en behaalde met 270 punten de 1e plaats.

Spirit beet het spits af in de categorie Show Modern Junioren Sportklasse, na een correctie, zij behaalde alle moeilijkheid die nodig was; haalden zij 259 punten, hiermee stonden zij op de 1e plaats. Untouched, Mars garde hoofd behaalden de 1ste plaats en haalden 282 punten. Mars garde junioren waren in het ochtenprogramma als laatste bij de prijsuitreiking; Emeralds met 273 punten hebben ook zij een 1e plaats behaald.

In de middag mocht Guusje voor Dance Team Nistelrode als 1e dansen in de categorie Garde Solo Jeugd Sportklasse zij behaalde met 280 punten een hele mooie 2e plaats. In dezelfde categorie kwam Vera uit, zij haalde met haar dans de 1e plaats met 286 punten.

In de categorie Garde Mars Jeugd Sportklasse zette ook Emeralds een mooie dans neer. Met 273 punten behaalden zij een 1e plaats. Diamonds kwam uit in de categorie Garde Jeugd sportklasse met 263 punten kwamen ook zij op een mooie 1e plaats!
Dit zorgde weer voor een mooie publicatie in DeMooiBernhezekrant.