Een bijzonder jaar!

Dit jaar is voor iedereen een bijzonder jaar. Nadat in 2020 vanwege Corona de laatste toernooien en de Nederlandse en Europese Kampioenschappen afgelast waren, is voor onze danssport seizoen 2020-2021 opnieuw een jaar zonder toernooien en kampioenschappen. Onze trainsters hebben daarom besloten om nu al eerder dan normaal aan het nieuwe seizoen 2021-2022 te gaan beginnen. Dus nieuwe groepssamenstellingen en nieuwe of aangepaste dansen.

Wij hebben ook nog plaats voor nieuwe leden in alle leeftijdsklassen, maar zeker onze jongste groep kan wel wat versterking gebruiken. Helaas mogen er nog steeds geen “live” groepslessen plaats vinden, maar zo gauw dat weer mag, nodigen wij jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar uit om een paar proeflessen te komen volgen in onze mooie danszaal op het terrein van Prinses Irene aan het Loo te Nistelrode.

Oudere jongens en meiden, die graag mee willen komen dansen, kunnen alvast contact opnemen met de voorzitster Rose-Marie van Heumen (voorzitter@danceteamnistelrode.nl of 06-11368571) en in overleg wordt dan bekeken of zij eventueel online al aan kunnen sluiten.

Daarnaast is het bestuur van Dance Team Nistelrode al bezig om activiteiten uit te werken voor dit bijzondere jaar: 25 jaar een dansvereniging in Nistelrode! Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus wordt het wederom een speciaal jaar! Wat we zoal gaan doen houden we nog even geheim. Eén ding hebben we al wel bekend gemaakt; eind april 2022 organiseren wij, in samenwerking met Stichting Danssport Nistelrode, voor de 2e keer het Europees Kampioenschap in de Maaspoort te s-Hertogenbosch. Met een commissie van 10 enthousiaste mensen, ouders en leden, zijn we aan de organisatie van dit grootse evenement begonnen.

Onze jeugdleden en hoofdleden zien het dansleven als hun “2e familie” die ze absoluut niet kunnen en willen missen. Vandaar dat ze zelf actie ondernamen om deze ludieke truien te laten bedrukken. Tijdens de eerste corona uitbraak kwamen ze bij de buitentraining goed van pas.