Dans voor alle leeftijden

Dance Team Nistelrode verwelkomt je graag, ongeacht welke leeftijd. We leggen ons toe op garde- en moderne dans op het hoogste niveau. Echter wist je ook dat instromers die kennis willen maken met onze danssport en nog niet aan de wedstrijden deelnemen, welkom zijn?
Daarnaast geven we ook les in bewegen op muziek voor ouderen. Zo kunnen alle leeftijden aansluiten bij Dance Team Nistelrode.

Of je nu een beginner bent die zijn of haar eerste danspasjes zet of al enige danservaring hebt, ons ervaren instructeursteam staat klaar om je te begeleiden en je te helpen groeien in de danssport.

Daarnaast zijn we er trots op dat we dans toegankelijk maken voor mensen van alle leeftijden. Speciaal voor ouderen bieden we lessen in bewegen op muziek, waarbij danspassen worden gecombineerd met een gezellige en ontspannen sfeer. Bij Dance Team Nistelrode kan iedereen genieten van de voordelen van dans en beweging.

Wil je meer weten over onze lessen en het lesrooster? Bezoek onze website op www.danceteamnistelrode.nl voor alle informatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je je wilt inschrijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Dance Team Nistelrode.