Dance Team Nistelrode topt op EK!

OOSTENRIJK/NISTELRODE – Een hele delegatie van dansers, ouders, trainsters en bestuur van Dance team Nistelrode kwam vorige week donderdag aan in Oostenrijk. Alle dansers, stuk voor stuk in topconditie, gingen voor het hoogst haalbare. Naast geweldige uitslagen, waren er ook tegenvallers. De sfeer echter was grandioos en het ‘Holland House’ zorgde ervoor dat alle emoties uiteindelijk positief verwerkt werden. Een topweekend voor Dance team Nistelrode.

Het Holland House was een bron van teamgevoel onder de Nederlandse deelnemers, deze stond per toeval naast een koeienstal. Daardoor kon het dan ook niet Hollandser!

De uitslagen zijn als volgt:

Dag 1
Lise Heusschen werd 3e in de categorie junioren solo.
Lindsey Wassenberg eindigde op een 6e plek en Maud Kokshoorn op een 10e plaats van de 18 deelnemertjes!

Garde Miracle werd Vice Europees Kampioen in de categorie junioren.
Spirit eindigde in de categorie show modern junioren op een knappe 5e plaats van de 10.

Dag 2
De tweede dag eindigde jeugd mars Emeralds op de 7e plaats. Bij de categorie solo jeugd werd Sascha van Munster 12e en Guusje van Thiel kwam op het erepodium op de 3e plaats. Garde Diamonds eindigde als 5e van de 10 deelnemende groepen. Twister werd 6e van de 12 moderne groepen.

Dag 3
De dag van de hoofdklasse waar Dance Team Nistelrode in alle categorieën waar ze aan mee ging doen voor een podiumplaats ging! Mars groep Untouched werd 2e op dit internationale podium en kreeg de titel Vice kampioen. Alle drie de solo’s danste zich naar de top van deze categorie; Maxime Bouman werd Vice Kampioen, Jade Duijs eindigde op een 4e plaats en Demi Gabriël werd 5e van de 15 deelnemers. Garde Touch eindigde als 3e en modern Inspiration werd 5e.