Dance Team Nistelrode showt de dansen voor het nieuwe dansseizoen.

In een volle zaal van De Pas te Heesch lieten de 65 leden van Dance Team Nistelrode het publiek genieten van een avond mooie dansen in verschillende stijlen..  Evy van de Ploeg, 7 jaar uit Heesch, mocht als eerste haar solodans laten zien. Dat was ook haar allereerste optreden als solodanseres. Lieke van Grunsven 8 jaar eveneens uit Heesch danste ook voor de eerste keer als solo deze avond. Allebei lieten ze aan t publiek zien echte talentjes te zijn waar we nog veel over zullen gaan horen.

Dit jaar hebben we ook weer groepen in de jeugdklasse; Emeralds een mooie grote marsgroep , garde Diamonds en modern Twister. In totaal hebben we dit seizoen 21 dansen verdeeld over de minioren-, junioren-, jeugd- en hoofdklasse.
Drie leden werden naar voren geroepen; Pip van Son en Liza Maas omdat ze al 5 jaar lid zijn en Guusje van Thiel is al 10 jaar lid van de vereniging. Zij kregen een mooi herinneringsstandaardje uitgereikt.
Ook vroeg de voorzitster Jan en Riky de Vocht bij haar op het podium. Zij zijn al 20 jaar Vriend van de vereniging. Zij waren de eerste Vrienden en als enigste nog steeds lid van de Vriendenclub. De voorzitster bedankte hen met twee mooie wijnglazen met het logo van DTN erop en een heerlijke fles rode wijn.

Na alle mooie dansen werden alle leden het podium opgeroepen. De voorzitsters bedankte alle trainsters en trainers en ging toen nog iemand speciaal in het zonnetje zetten. Haar dochter Moniek van Heumen. Via een leuke powerpoint kon iedereen zien hoe Moniek als 8-jarige solo danseres begon met dansen als persoonlijk lid bij de Dansbond en nu 25 jaar later daar nog steeds danst. Ook zij kreeg een mooi gegraveerd glas en flesje witte wijn aangeboden voor dit mooie dansjubileum.
Dit was de afsluiting van een hele mooie Presentatie avond. Het eerstvolgende toernooi waar al onze dansen te zien zijn is op zondag 22 december bij de Swifters in Odiliapeel.