Presentatie dansen… & meer

“Wekenlang hebben wij heel erg op moeten letten dat we niet onze mond voorbij gingen praten. We wilden het echt voor iedereen een verrassing laten zijn en ik denk dat we daar aardig in geslaagd zijn! Het filmpje heeft al veel duidelijk gemaakt, maar ik wil jullie persoonlijk nog even vertellen hoe en waarom wij tot een nieuwe naam gekomen zijn”, zo opende Rose-Marie van Heumen, al 20 jaar voorzitter van de vereniging, de presentatie van 24 november. Daarvoor werd een aantal mensen op het podium geroepen, die afgelopen tijd meegewerkt hebben aan dit project:
Het bestuur: Antwan van Keulen, penningmeester, Inge Saka, Marieke v.d. Heijden, Nathalie Danen, Rianne Pittens en de nieuwe secretaresse Ingrid Bouwmans en de twee trainsters: Debby Scheepers en Moniek van Heumen.

20 jaar
Het 20e jaar voor DV Dancing Kids zit erop. Een vereniging, destijds door het gezin Van Heumen opgericht, werd al heel snel een succes. Met heel veel hoogtepunten de afgelopen 20 jaar, waarvan tijdens de opening van de presentatie een film gedraaid werd. Ze zijn gegroeid van een vereniging met 20 leden, naar een vereniging met 70 leden. De kids waarmee toen gestart is, zijn ondertussen allang geen kids meer, maar dames van ruim in de twintig en ouder.
De ontwikkeling van de vereniging, van helemaal onderaan begonnen tot het huidige presteren aan de nationale- en internationale top, zegt meer dan de naam deed vermoeden. De outfits en het logo waren in 2004 veranderd. Ondertussen werden, naast het dansen, steeds vaker andere taken en nevenactiviteiten erbij gehaald. Ook meer teambuilding: one team! Dance Team Nistelrode.