Belangrijk bericht over het Corona Virus i.r.t. toernooi

Het coronavirus is volop in het nieuws.
Gisteravond is er een serieuze melding vanuit het RIVM uitgegaan, specifiek gericht op de inwoners van Brabant.

Het RIVM adviseert specifiek aan inwoner van Brabant om bij milde gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts) thuis te blijven. (Zie website RIVM https://www.nu.nl/coronavirus/6035666/rivm-brabanders-blijf-thuis-bij-verkoudheid-hoesten-of-koorts.html)
Na telefonische contact met RIVM wordt aangegeven dat sportwedstrijden en evenementen voor alsnog gewoon door kunnen gaan.

Morgen staat het toernooi van DV Ready-2-Dance op de agenda. Voor alsnog gaat het toernooi gewoon door (Er is een nieuw tijdschema, check deze goed!). Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan informeren wij jullie daarover. Beslissingen over doorgang van het NK en EK zijn ook nog niet genomen.

Wel is het zo dat wij dringend adviseren om het advies van de RIVM te volgen en indien dansers/danseressen, begeleiders of supporters bovengenoemde gezondheidsklachten hebben deze aankomende toernooien thuis te laten. Wij zullen coulant omgaan met groepen die niet compleet kunnen zijn doordat ze deze maatregel hebben moeten opvolgen. Graag dit wel melden bij de wedstrijdleider op de toernooi dag zelf.

Tijdens de prijsuitreiking willen we jullie vragen om geen handen te schudden en elkaar niet te knuffelen. Let ook op het delen van waterflesjes en schmink.

Wij snappen dat alle berichtgevingen, zoals het af lassen van IT toernooien en DVG toernooien in Duitsland voor onrust zorgt. Als NDO bestuur hebben wij de gezondheid van onze dansers voorop staan. Wanneer de situatie verandert in Nederland zullen wij hier gelijk op inspringen.

Wensen wij jullie allemaal een fijn toernooi toe a.s. zondag.
Met vriendelijke groet,

Bestuur NDO